Massale deelname aan RIVM onderzoek

Dordtse zwemmers melden zich massaal aan voor zwemmersstudie: “onderzoek naar antibioticaresistente bacteriën in open water” van het RIVM!

Superblij zijn wij, en daarmee het RIVM ook, dat er massaal gereageerd is op de oproep mee te doen aan het onderzoek. Inmiddels hebben we 35 aanmeldingen, d.w.z ruim 8% van alle zwemmers.

Dankzij deze aanmeldingen kan het RIVM dit onderzoek verder gaan uitvoeren. Zij wensen ons dan ook een mooie dag zaterdag en succes met de Swim.

30-8-2018
Dudok meldt zich als eerste sponsor!
De eerste sponsors hebben zich al gemeld, en we zijn zeer verheugd dat Dudok ons ook dit jaar weer sponsort!
Natuurlijk zijn wij in gesprek met meer bedrijven, maar we kunnen ieders hulp gebruiken. Wilt u sponsoren of kent u een mogelijke sponsor? Laat het ons weten!
24-4-2018
Promotiemateriaal

Om jullie te helpen met het werven van sponsoren, hebben wij aanvullende promotie materiaal voor jullie. Laat iedereen op je werk, op school, in de buurt en thuis zien dat je meedoet met deze poster, flyer en visitekaartjes.

Flyer download hier
Poster download hier
Visitekaartjes download hier

17-7-2018
Laatste tussenstand:
245 deelnemers (17 juni jl.)
26-6-2018
Mag ik het logo zomaar gebruiken?

Ik wil een actie bedenken om donaties op te halen, wat kan ik doen en mag ik het logo gebruiken?

Geweldig dat je een actie wil bedenken om geld op te halen! We hebben al leuke ideeën voorbij zien komen; Je kunt bijvoorbeeld alle statiegeldflessen van je buren ophalen en inleveren, je kunt een diner organiseren voor vrienden die daar iets voor betalen, een filmavond bedenken of een concert of high-tea organiseren. Bij je sportclub een inzamelingsactie houden of sportactiviteit bedenken. Alles is mogelijk! Maar let op, als je het officiële logo wilt gebruiken dan vinden wij het als organisatie fijn dat je je actie even aan ons voorlegt. Ons logo en naam mogen alleen na onze toestemming gebruikt worden. We willen namelijk voorkomen dat er 'wildgroei' ontstaat of dat het commercieel wordt toegepast. Na onze goedkeuring ontvang je het logo dat je kunt gebruiken én we geven jouw actie aandacht via onze social media kanalen en publiceren het op de activiteitenlijst die binnenkort op deze site staat. Succes! We zijn heel benieuwd. (Stuur je verzoek naar info@dordrecht.swimtofightcancer.nl  )

26-4-2016